Rapportages beschikbaar

De rapportages zijn beschikbaar! Jouw school kan de rapportages over de DOE-afnames vinden in het platform Mijn DOE. Heb je vragen over de rapportages? Neem dan contact op met onze klantenservice via info@doe.nl of 026-2042382.

Rapportages in Mijn DOE

In de omgeving Mijn DOE staan vier versies klaar:

  • Leerlingrapportage
  • Uitgebreide leerlingrapportage
  • Groepsrapportage
  • Schoolrapportage

Voor elke rapportage hebben we een uitgebreide toelichting geschreven. Die vind je op de betreffende webpagina’s voor leerkrachten en schoolbesturen onder het kopje ‘Rapportages’ en op de webpagina Leerlingrapportage. De leerlingrapportages bevatten een QR-code die linkt naar de toelichting voor ouder(s)/verzorger(s).

Terugblik

We kijken met trots terug op dit eerste schooljaar waarin de DOE is afgenomen. Was het spannend? Zeker! Dat hoort bij zo’n eerste keer. Maar het voelt heel fijn om met DOE alle leerlingen te kunnen bedienen, ook degenen die behoefte hebben aan extra ondersteuning. We hebben zelfs een leerling thuis begeleid bij de afname omdat het even niet anders kon!

Blik vooruit

Op naar komend schooljaar. DOE je weer mee met jouw school? De voorinschrijving staat al open. Zie hiervoor de button op de homepage. Dit is nog geen definitieve inschrijving. De definitieve inschrijfperiode loopt van 1 oktober tot 15 november 2024.

Succes met de afsluitende schooladviesgesprekken!

Lees ook

Deze website maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. En cookies om herhaalbezoeken te onthouden. Meer informatie.