DOE maken we samen

Van conceptvraag tot rapportage

De opgaven in DOE maken we samen met leerkrachten groep 8 in het basisonderwijs of het speciaal (basis)onderwijs. Wil je weten hoe DOE-toetsvragen tot stand komen? Klik dan hier.

Wat doet een constructeur?

Een leerkracht die meewerkt aan DOE noemen we een constructeur. Een constructeur levert conceptopgaven aan, verzamelt en selecteert bronmateriaal (teksten, afbeeldingen) en controleert conceptopgaven. Met die werkzaamheden is hij/zij gemiddeld een paar uur per week bezig, meestal vanuit huis.

Pauline is ook constructeur bij DOE. In dit filmpje vertelt ze hoe haar dag als constructeur eruit ziet.

Word ook constructeur voor DOE!

Regelmatig zoeken wij constructeurs. Ben jij leerkracht groep 8 in het basisonderwijs of het speciaal (basis)onderwijs en lijkt het je leuk om samen met collega-leerkrachten opgaven voor DOE te ontwikkelen? Neem dan vrijblijvend contact op via info@doe.nl. Onze collega’s vertellen je er graag meer over!

Feedback? Graag!

Zie jij verbeterpunten voor DOE? Mis je misschien nog praktische informatie? Of wil je een suggestie met ons delen? Laat het ons weten via info@doe.nl!

Deze website maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. En cookies om herhaalbezoeken te onthouden. Meer informatie.